O nama » Health Express

O nama

Da se predstavimo

Zdravstvena ustanova „HEALTH EXPRESS“ je koncept osmišljen u svrhu promocije zdravlja kao zaštite istog na primarnom nivou. Unutar naših kapaciteta imamo internističku ambulantu, sluzbu porodicne medicine, prostoriju za intervencije opremljenu po zadnjem standardu.

Usluge

Nudimo usluge iz oblasti interne medicine i drugih specijalističkih grana, kao i laboratorijske usluge za naše pacijente. Imamo mogućnost izlaska na teren za potrebe klijenata kao i uslugu ultrazvučnog pregleda u kućnim uslovima.

Prvi smo koji pružamo usluge profesionalne medicinske pratnje na međunarodnom nivou kao i posredovanje u liječenju za naše pacijente sa vodećim Evropskim i svjetskim bolnicama / kliničkim centrima.

Fokusirani smo na razvoj palijativne njege u Banjaluci kao i regionu. Za potrebe oboljelih kojima je potrebna tuđa njega i pomoć savjetujemo konsultaciju sa porodicom zbog organizovanja njege i pomoći drugog lica za pacijente.

Za sve dopunske informacije savjetujemo jedan od vidova komunikacije sa našom ustanovom ili organizovanje susreta sa izvršnim i medicinskim direktorom.

Zdravstveni centar

Najsavremenija medicinska oprema u službi Vašeg zdravlja

Predstavljamo Vam novi zdravstveni centar u Banjoj Luci, koji će uz vrhunske stručnjake i najsavremeniju medicinsku opremu nivo zdravstvenih usluga podići na viši nivo.

Nalazimo se u ulici Majke Jugovića 40 u gradu Banja Luka.

Mi brinemo o Vašem zdravlju i zdravlju Vaše porodice